Reflektioner fra en nyblogger

Posted on Updated on

Shit -Jeg har oprettet en blog og aner ikke, hvordan jeg får lagt billeder ind. Jeg kan da sagtens tage billeder med min efterhånden ramponerede Iphone. Måske jeg snart skulle investere i en ny? Men jeg er vel jyde, så hvorfor købe nyt,  når det gamle virker?

Jow jow, jeg kan sagtens tage billeder. Men hvordan er det nu liiige jeg overfører dem, redigerer i dem, så de er lidt lækre og får dem smidt på bloggen? Det er godt nok gået ned af bakke for mig med selvstændigheden indenfor teknologien, efter jeg er blevet gift. Nu sidder jeg så her og tænker, jeg kan også bare vente til Sebastian kommer hjem. Men det kan jeg vel ikke blive ved med? Nå, men for nu må jeg, da jeg lige skal have fundet kabler og have taget nogle billeder og sådan. -Og ja, et lille kursus i billedoverførsler, når han kommer hjem. Må hellere tage min selvstændighed tilbage indenfor cyberspace!! Og jep, har selv overladt det til ham, da jeg indrømmet, er magelig anlagt. Så hvorfor sætte sig ind i noget, når jeg kan få ham til det. Det er så ris til egen r.. nu!!

Og endnu mere shit -hvad skal jeg med en blog?? En helt almindelig udkants mummy med husnummer, der hvor kragerne vender. Her er ingen fancy cafeer, ingen lækre tøjbutikker og smarte chicks i nyeste mode. Det vildeste her på vejen er vores venlige nabo, der altid er hjælpsom med hestene og alt andet praktisk og som gerne skovler sneen væk med sin traktor, når vi sner inde om vinteren. Super rar mand ingen tvivl om det men det nyeste modetøj, når man arbejder i marken. -Det skal man lede længe efter.

Hmm, så hvad skal jeg egentligt med den blog? når jeg læser nogle af de flotte blogs og velskrevne indlæg rundt omkring, må jeg indrømme at selvtilliden kan ligge et meget lille sted. Mange af blogsene rundt omkring, er så fine og vedkommende. Men hvad kan jeg egentlig byde ind med? Og det er egentligt ikke så nemt, bare at skrive en masse interessant og velreflekteret. Men måske det kommer, når jeg er mere erfaren og ikke bare en nyblogger mere?

Nå jo, det er det jeg skal med min blog!! Jeg skal ikke sammenligne mig med andres. Lade mig inspirere er ok men finde min egen stil. Lad dem, der vil finde min blog interessant og vedkommende være velkomne og dem der ikke gør, er selvfølgelig velkomne til at finde andre græsmarker. Jeg skal egentligt bare kaste mig frygtløst ud i det og se, hvad det bringer med sig. Selv en udkants mummy kan have tanker og reflektioner om livet. Selv her ude i Vesthimmerland findes der super smarte og tjekkede kvinder med meninger og holdninger til forskellige ting. Og selvom man ikke er super tjekket kan man stadig skrive vedkommende og interessante indlæg for netop sin målgruppe, -og det er netop det, jeg vil kaste mig ud i. Skrive om mit perfekte uperfekte liv på godt og ondt.

-So here we go!!

Billeder kommer senere ……

Velkommen til min blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s