Dehydrate

Posted on Updated on

Vi er jo kommet igang med at bruge vores dehydrator og må indrømme, at jeg sagtens kunne blive afhængig af denne.

Min mand dehydratede jo grønkålschips med olie og salt på forleden dag og selv ungerne guffede, så det stod efter.

I dag har jeg eksperimenteret med dehydratoren og det er der kommet nogle spændende ting ud af.

IMG_3052-1

Er så glad for den dehydrator:-)

Tørrede Grønkål:

Jeg har ikke tilberedt grønkålene med salt eller olie, da jeg tænker, jeg vil bruge dem i smoothies mv.

Grøntsagschips:

Grøntsager: Rødbeder, pastinakker og gulerødder

Tørrede hindbær og havtjørn:

IMG_3051-1

De frosne hindbær og havtjørn puttes i en si overhældes hurtigt med kogende vand. Dette er for at sikre, der ikke sidder nogle uønskede bakterier derpå. Lad dem dryppe af, hvorefter de placeres i Dehydratoren. De bør placeres på bagepapir eller en meget fin rist, hvor de ikke kan falde igennem.

Dehydrates ved 50 gr. 10-12 timer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s