Grøntsagsmuffins uden kød

Posted on Updated on

Ingredienser:

1 spsk Olivenolie

1 bøtte hytteost

s1 quash

2 gulerødder

2 selleri

1/2 rød peberfrugt

4 æg

krydderurter

gurkemeje, karry evt. salt og peber

Metode:

Vask og rive squashen og gulerødderne, vask peberfrugten og sellerierne og skær dem i stykker. Slå de 4 æg ud i en skål og pisk dem godt op. tilfør krydderier efter smag. Tilfør alle ingredienserne og rør rundt.

Fordel silikoneformene på en bageplade og fyld dem op. (Hvis du bruger papirsforme, skal de smøres med lidt olie, da indholdet ellers hænger fast)

Bages midt i ovnen ved 200 gr. i ca 15-20 min. Muffinsene kan fryses ned.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s