Min rødbedepesto

Posted on

Rødbedepesto

Ingredienser:

8-9 rødbeder

en håndfuld mandler

div. krydderurter. Her; persille, koriander og kørvel

1 spsk kokosolie

1 fed hvidløg

safren af 1/2 citron

1-2 spsk olivenolie

1 tsks oregano

2 spsk æblecidereddike

Metode:

Vask rødbederne og bag dem i ovnen i ca. 45 min v. 200 gr.

Herefter kan skrællen pilles af. Put dem i blenderen med de øvrige ingredienser og blend til en konsistens, du synes om.

Når pestoen er kol, kan den puttes i en bøtte og sættes i køleskabet.

Denne opskrift er min version men fik ideen af min veninde Mette, der ofte laver rødbedepesto. Den er oplagt på en rugbrød med salat og lidt laks i madpakken til arbejdet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s