Om

cropped-rikke-l-schellbach-kragh.jpg

Velkommen til min blog.

Jeg hedder Rikke og er 43 år. Jeg er gift med min mand Sebastian, som jeg har to børn med. Bjarke på 9 år og Røskva Martha på 6 år. Desuden har jeg min dejlige teenagesøn Sebastian på 16 år fra et tidligere forhold.  Ja min store søn hedder det samme som sin papfar – upraktisk men vi har fundet ud af, at få det til at fungere.

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet indenfor dette felt i mange år. For nogle år siden, fik jeg nok af at løbe rundt i det offentlige hamsterbur og gik ned med stress. Faktisk var det lidt et held, efter jeg kom på benene igen, da jeg sidenhen har taget en NLP master uddannelse samt har uddannet mig til børneyogalærrer, mindfulnessinstruktør og har arbejdet som selvstændig igennem mit eget firma. Herudover har jeg et fast job som pædagog i Jammerbugt kommune indenfor asylområdet, hvor jeg primært arbejder på Brovst Skole men også med de uledsagede børn og unge, der søger asyl i Dk. Jeg er meget glad for mit job. Herudover er jeg medindehaver af virksomheden Earth-horse I/S. Se hjemmesiden her

Virksomheden er nystartet men vi tror på den og på at vores måde at tænke bæredygtighed og heste giver mening i en verden med overforbrug og global opvarmning.

Jeg er Aalborgpige. Nærmere bestemt opvokset i Vodskov lige nord for Aalborg og har boet en del år som alene mor i Aalborg med min ældste søn, indtil jeg mødte min mand Sebastian.  Sammen har vi forvildet os ud til udkantsdanmark, hvor vi har en hyggelig lille ejendom med højt til himlen og plads til børn, heste og andre dyr.

Jeg er som så mange andre mennesker komplekst sammensat med mange forskellige interesser og livshistorier, der har formet mig til den, jeg er i dag.

Vores lille familie er som sagt sammensat, da jeg er dansk/færøersk, min mand dansk/tysk og min ældste søns biologiske far er sydøsteuropæisk. Så man kan nærmest kalde os for multietniske her i huset, hvilket vi har det ganske fint med:0)

Jeg blogger om alt fra familie og “daily life” til større begivenheder, politik, tanker, heste, venskaber og meget mere. Kort sagt, om alt hvad der nu kan røre sig i et perfekt uperfekt liv.

Du kan følge mig her og her hvis du vil 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s