Om

cropped-rikke-l-schellbach-kragh.jpg

 

Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet. 

Med Dette Citat

Velkommen her til min lille blog. Her kommer der skriblerier om dagligdags gøremål, om levet liv men også om filosofiske smuler, pædagogiske og psykologiske betragtninger, refleksioner over aktuelle udfordringer i samfundsdebatten, politiske tanker, rejseaktiviteter og meget meget mere.

Du er velkommen til at følge mig og deltage i de debatter, jeg håber, jeg kan sætte op hen ad vejen her. Du må gerne være uenig med mig i mine betragtninger men jeg henstiller til en ordentlig og respektfuld tone.

Bloggen her startede jeg tilbage i 2015, hvor den hed Mit Perfekte uperfekte liv. Min intention var at blogge om alt mellem himmel og jord, da fortællinger og levet liv interesserer mig. Dog levede mine intentioner ikke helt op til mine forventninger og jeg blev overhalet af virkeligheden med arbejdsliv og daglige forpligtelser. Så lige så stille sank min blog hen i glemslen og døde ud.

 

At støve af og starte på ny.

Jeg har i en periode længe tænkt på at gøre min blog levende igen. Men den lå hengemt og småglemt i mit system. Jeg tænkte, at hvem er jeg, der er så interessant, at nogle gider at følge mig? Måske er jeg ikke særlig interessant men måske er det interessant netop, at blogge om alt lige fra en kage, der gik i kage til eksistentielle reflektioner over levet liv. Måske netop det at sætte ord, billeder, videoer op af mennesker som andre kan genkende sig selv i, kan være det interessant. Nu starter jeg bloggen op igen, støver den af og puster liv i den under et nyt navn; Noget på hjertet. 

Jeg fjerner ikke mine gamle opslag, da de netop er levet liv og uindfriede intentioner, som mange andre end mig også kan genkende. Måske er indholdet i andres intentioner anderledes end mine men fælles er, at vi ikke altid kommer i mål med vores ideer og ambitioner, -og det er ok.

Lidt om mig og min baggrund. 

Jeg hedder Rikke og er 45 år. Jeg er gift med min mand Sebastian, som jeg har to børn med. Bjarke på 9 år og Røskva Martha på 6 år. Desuden har jeg min dejlige teenagesøn Sebastian på 19 år fra et tidligere forhold.  Ja min store søn hedder det samme som sin papfar – upraktisk men vi har fundet ud af, at få det til at fungere.

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet indenfor dette felt i mange år. For nogle år siden, fik jeg nok af at løbe rundt i det offentlige hamsterbur og gik ned med stress. Faktisk var det lidt et held, efter jeg kom på benene igen, da jeg sidenhen har taget en NLP master uddannelse samt har uddannet mig til børneyogalærer, mindfulnessinstruktør og læser til narrativ psykoterapeut på Dispuk i Aarhus. Jeg har min egen samtalepraksis i nærheden af Aalborg samt jeg arbejder indenfor Integrationsnet som er en del af Dansk flygtningehjælp.

Fortællersken i mig

Vi mennesker har siden tidernes morgen, elsket at høre og fortælle historier. Se bare på oceaner af bøger med spændende historier og eventyr, der er fortalt. Jeg er kvinde og også drømmer, lytter, fortæller. Her på bloggen vil du ind imellem kunne finde historier på særpræget vis, måske vist i ord eller billeder, du kan reflektere over eller lade dig inspirere af. At fortælle en histore er mange ting og vi mennesker har ikke kun en lineær livshistorie men den bugter sig, snor sig, går op og ned og lidt frem og tilbage. Min intention og det der optager mig lige nu, er at forsøge igennem ord og billeder at indfange nogle af de følelser, stemninger både til inspiration til mig selv men måske også til andre.

Velkommen til 

Du kan følge mig her og her hvis du vil 🙂

GemGem


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s